kézilabda

2021.02.14. 08:42

Új kabalával edzenek a Medgyesi Tigrisek

Újra megtelt a helyi sportcsarnok, a medgyesegyházi sportegyesület szivacskézilabda- és kézilabda-szakosztályának közel hetven, Schéner Mihály általános iskolába járó diákja kezdhette el a rendszeres edzést.

N. Sz.

Futaki János egyesületi elnök hírportálunknak elmondta, a gyerekek egytől egyig igazolt játékosok, életkorukat tekintve 1–4. osztályosok, akik november óta nem edzhettek a korábban megszokott keretek között a járványhelyzet miatt, így nagyon örülnek, hogy végre ismét kézilabdát foghatnak a kezükbe. A rendszeres sportolás lehetőségét az edzők és a szülők egyaránt üdvözölték.

Új kabala felügyeli a medgyesegyházi csapat edzéseit /Fotó: BMH/

Rögtön új „játékost” is igazoltak, Petrovszki Attila és családja egy óriás kabalafigurát ajánlott fel a csapatnak, amely elkíséri majd a Medgyesi Tigriseket a mérkőzésekre. Futaki János elmondta, az utánpótlást jelenleg Zsilák Katalin, Nagy Attila, Zsadány-Fekete Gabriella és Liker János edző trenírozza, neveli. Reményeik szerint március végén már elkezdődhetnek a bajnokságok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában