asztalitenisz

2021.02.13. 14:10

Megszületett az idei első berényi győzelem

Hed Land Mezőberényi SE–Félegyházi ASI 4:3

V. L.

Extraligás férfi-mérkőzés, Mezőberény. Mezőberényi győztesek: Szabó K. 2, Kiss D. 1, a Kiss D., Szabó K. páros.

A szombati találkozón a berényiek továbbra is két legjobbjuk, Sebestyén Péter és Vajda Viktor nélkül álltak asztalhoz. A párost a hazaiak nyerték magabiztosan, a Kiss Dániel, Szabó Krisztián duó 3:0-ra győzött a Kovács Gábor, Pengő Gábor kettős ellen.

Az egyéni mérkőzések során a rutinos, Szabó Krisztián előbb Pengő Gábort verte 3:0-ra, majd ugyanilyen arányban győzött Korponai Zoltán ellen is. Lele Viktor mindkét mérkőzését 3:0-ra bukta el, Korponai Zoltán és Kovács Gábor ellen, a berényi játékos egy-egy szettben csak megszorítani tudta a félegyházi játékosokat.

Kiss Dániel 3:0-ra győzött Kovács Gábor ellen, majd a nap legnagyobb csatáját vívta Pengő Gáborral. A találkozót 3:2-re a kiskunfélegyházi asztaliteniszező nyerte. Idei első sikerével a mezőberényi csapat holtversenyben a Komlóval az ötödik helyen áll a tabellán, és még maradt esélye a legjobb négy közé jutásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában