Kézilabda

2021.02.01. 09:54

Jól sikerült a Csorvásnak a pótolt meccs

Az NB II.-es női bajnokság őszi 10. fordulójából elhalasztott mérkőzését pótolta szombaton, Kelebián a Csorvási SK. A Békés megyei együttesnek szoros csatában sikerült felülmúlniuk a szerb légiósokat előszeretettel alkalmazó Bácsalmást.

G. P.

Bácsalmási PVSE–Csorvási SK 31–35 (16–17)

Kelebia, zárt kapuk mögött. V.: Kovács G., Papp B. Csorvás: Mike – Major 1, Madar 2, KURUCZ 8, Réti, BARÁTH B. 11 (4), VALACZKAI 8 (1). Cs.: Zsiga (kapus), Zahoránné 3, Biró, Kerepeczkiné 1, Ivanics D., Zsibrita, Popol, Lévai, Nagy A. 1. Edző: Ivanics-Gyemó Anita. A Bácsalmás legjobb góldobói: Rothpflug 13 (7), Nagy M. 6 (1). Kiállítások: 2, ill. 6 perc. Hétméteresek: 9/8, ill. 6/5.

Az első félidő végig szoros játékot hozott, egyetlen kivétellel egyik csapat sem tudott egy gólnál többel ellépni. A 19. percben Valaczkai Ildikó találatával vezettek 11–8-ra a csorvásiak, azonban a hazaiak egy négyes sorozattal fordítottak. A 2. félidő elején Baráth Berta és Kurucz Kincső eredményességével 4 gólos vezetésre tett szert a CSSK. A hazaiak ugyan csökkentettek a különbségen, de egyenlítésre már nem volt esélyük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában