Futsal - NB II.

2021.02.08. 11:22

A második félidőre „elfogytak” a csorvásiak

Az NB II.-es női futsal-bajnokság Keleti csoportjában a 11. forduló mérkőzései kerültek terítékre.

G. P.

A játéknap nem volt teljes, hiszen a Dévaványa–Bátonyterenye párharcot március elején játsszák majd le az érintettek. Pályára lépett ellenben a másik Békés megyei alakulat, a csorvásiak azonban látványosan „elfogytak” a végére, a tavaly még élvonalban szereplő Miskolc ellen.

Csorvási SK–Miskolci Vénusz 0–9 (0–2)

NB II.-es női futsalmérkőzés. Békéscsaba, zárt kapuk mögött. V.: Gyuga, Zsótér (Szántó). Csorvás: Kis K. – Zvolenszki, Sánta, Balikó, Kis V. Csere: Jávorka, Volent, Farkas V. Edző: Melich Viktor. G.: Visnyánszki a 2., Kovács A. a 12., a 24., a 39., Varga E. a 33., a 34., Zékány a 35., a 39., Gyarmathy a 38. percben.

A korán bekapott gól ellenére a csorvási együttes szépen tartotta magát. A miskolciak kezdeményeztek többet, meg is dolgoztatták Kis Krisztinát a kapuban, „mattolni” azonban csak a félidő felét átlépve tudták újból. A hazaiak iparkodtak, de az NB I-ben is meghatározó szerepet betöltő rutinos Kovács Aliz a második játékrész elején is kifogott rajtuk. A meccs utolsó negyedére pedig teljesen „elfogytak” a vendéglátók, ezt kihasználva a borsodi együttes fölényes győzelmet aratott. A csorvásiak 8 mérkőzés után továbbra is pont nélkül állnak az NB II.-es pontvadászatban.

További eredmény: SK Tóalmás–MVFC Berettyóújfalu 4–2.

A bajnokság állása:

1. Dévaványa 18 pont (8 mérk.)

2. Miskolc 15 (8)

3. Tóalmás 14 (9)

4. Bátonyterenye 10 (7)

5. Berettyóújfalu 7 (6)

6. Csorvás 0 (8)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában