labdarúgás

2021.01.12. 10:15

Sűrű program előtt állnak a csorvásiak

Ráhangoló jelleggel már az elmúlt héten tartottak két összejövetelt a Csorvási SK labdarúgói, a tényleges téli felkészülés azonban hétfő este kezdődött meg. Zsiga Róbert edző heti szinten három foglalkozást tart, melyek a helyi tornaterem bezárása miatt kizárólag szabadtéren zajlanak.

G. P.

Tervek szerint január az erőgyűjtésről szól majd, a felkészülés második felében pedig a labdás gyakorláson lesz a hangsúly, illetve a tesztmérkőzések is előtérbe kerülnek. Utóbbiból mindössze hármat játszanak a sárga-feketék, tekintettel arra, hogy február 21-én már bajnokira utaznak Kevermesre.

Amint azt a trénertől megtudtuk, az őszi stabil, ugyanakkor szűkös keretüket két saját nevelésű fiatallal bővítik, miután edzésre jelentkezett a 19 esztendős Király Nándor és a nála két évvel fiatalabb Ruszin Bence. Mindketten a középpályán vethetők be, ahonnan továbbra is hiányozni fog a műtéten átesett Andrékó Viktor (24), akinek nem történt érdemi változás az állapotában, emiatt tavasszal is hiányozni fog.

– Tudjuk azt, hogy nehéz, sűrű program elé nézünk, de játszani szeretnénk, élvezni a közös összejöveteleket és közben persze minél több pontot szerezni – mondta Zsiga Róbert. – Nagyon fontos lenne, hogy zavartalanul lepörögjön az idény és ne köszönjenek vissza az előző év nehézségei.

A csorvásiak az ősszel megvívott 11 bajnoki találkozó alapján a 8. helyről várják a megyei II/B osztályú pontvadászat folytatását.

A Csorvási SK tervezett téli programja:

Január 30., szombat, 10.00: Csorvási SK–Békéscsaba LA U17

Február 6., szombat, ?: Csorvási SK–Mezőkovácsházi TE

Február 13., szombat, 13.00: Mezőberényi LE–Csorvási SK. G. P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában