asztalitenisz

2021.01.09. 18:02

Kiütéses békési siker, hátrányból fordított a Berény

Szombaton két Békés megyei csapatnak is bizonyítania kellett, asztalhoz állt a Hed-Land Mezőberényi SE és a Békési TE is.

V. L.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Hed-Land Mezőberényi SE–Honvéd Szondi SE 4:3

Asztalitenisz Extraligás férfi-mérkőzés, Mezőberény. Mezőberényi győztesek: Vajda V. 2, Kiss D. 1, Szabó K. 1.

A hazaiaknál nem szerepelhetett a szombati mérkőzésen Sebestyén Péter, míg Vajda Viktor sérülten vállalta a játékot. A párost a vendégek nyerték 3:2-re, majd Zombori és Jakab egyéni győzelmeivel 3:0-ra elhúztak. A berényiek azonban nem adták fel, egymásért küzdve megfordították a találkozó eredményét, és megérdemelten győztek.

Apagy–Békési TE I. 0:14

NB I., férfi, Apagy. Békési győztesek: Aranyosi 3, Farkas E. 3, Hodaei 3, Tarkó 3, a Farkas E., Tarkó és az Aranyosi, Hodaei páros.

A szombati találkozón mutatkozott be a békési együttesben az iráni válogatott, Hodaei Amir Hossein, aki magabiztosan játszott, és könnyedén hozta mérkőzéseit. Az összecsapáson az egységesebb békési együttes nagyszerű teljesítményt nyújtott, és végül magabiztos győzelmet aratott a nyírségi csapat otthonában, amely nélkülözte legjobbját, romániai légióst Hodászt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában