Labdarúgás

2021.01.08. 13:03

Folytatják a fiatalítást Battonyán

Január 12-én lát neki a téli felkészülésnek a Battonyai TK csapata. A megyei II/B. osztályban 9. helyen álló határvárosiak négy tesztmeccset vívnak, mielőtt február 20-án a Kardos elleni hazai találkozóval folytatnák a bajnokságot.

G. P.

A piros-feketék számára heti két edzést vezényel Kovács Zoltán játékos-edző, január végétől pedig már ellenfelekkel szemben gyakorolhatják a hétköznapokon elsajátítottakat. A Csanádpalotával oda-vissza megmérkőznek, majd a medgyesieket fogadják, a főpróbát pedig a mezőhegyesi vegyes csapattal tartanák, bár a programnak ez a része még egyeztetésre szorul.

– A keretet szeretnénk egyben tartani, jó jel, hogy távozási szándékot senki nem jelzett, igaz érkező sem várható. Tovább folytatjuk a megkezdett fiatalítási folyamatot, bízunk benne, hogy az elmúlt fél év tapasztalatát is kamatoztatni tudjuk majd és megmaradhatunk stabil középcsapatnak – fogalmazott a tervek kapcsán Lukács István szakosztályvezető.

A tervezett program:

Január 31., vasárnap, 11.00: Battonya–Csanádpalota

Február 7., vasárnap, 11.00: Csanádpalota–Battonya

Február 13., szombat, 14.30: Battonya–Medgyesegyháza

Február 20., szombat, ?: Battonya–Mezőhegyes vegyes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában