labdarúgás

2021.01.28. 10:12

A dobogó is elérhető a méhkerékieknek

A közelgő tavaszi idény során szeretné megőrizni az ősszel kivívott pozícióját a Méhkeréki SE csapata.

G. P.

A megyei II. osztály B-csoportjában újonc határ menti alakulat a 4. helyről várhatja a március eleji folytatást, ám tapasztalt edzője, Cserháti István szerint kedvező esetben akár javíthatnak is ezen.

– Második hete dolgozunk, vasárnap pedig már tesztelünk is – mondta elöljáróban Cserháti István. – Az első három hét az erőállapot javítására szolgál, azt követően kerülhet előtérbe a játék és a taktika csiszolása. Túl sok időnk nincs, hiszen március elején már játszani kell.

Az első újévi gyakorló meccset a Sarkadkeresztúrral játssza a gyulai műfüves pályán. Azt követően még játszanak az Elekkel, az Okánnyal, a Körösladány és Füzesgyarmat „kettes” csapataival, a február 27-i dátumra azonban még partnert keresnek.

A csapat állományában annyi változás történt, hogy a rutinos Patka János (37) és Fekete Dániel (32) Sarkadkeresztúrra igazolt, Bálint László (34) a visszavonulását fontolgatja, míg Rácz Zsolt (23) visszatért Sarkadra. A támadóért cserébe a saját nevelésű ifjú csatár, Patkás Dániel (19) érkezik a Kinizsitől, a másik kapusposztra pedig a rutinos Sándor Csaba (39) kerülhet, aki az utóbbi két és fél évet Okányban töltötte. Pojendán Csaba (33) három és fél év dobozi játék után ismét nevelő egyesületében szerepelhet.

– Létszámban és minőségben is megvagyunk, mégsem lesz egyszerű a dolgunk, mert roppant nehéz a sorsolásunk – tette hozzá Cserháti István. – Szeretnénk az első öt között végezni, ez fedné a realitást, de ha jól sikerülnek a dolgaink, akkor a dobogó sem elérhetetlen, ugyanakkor azt is látni kell, hogy a közvetlen riválisaink sem tétlenkednek a holtidőben.

A Méhkeréki SE téli tervezett programja

Január 31., vasárnap, 13.00: Sarkadkeresztúri SE–Méhkeréki SE (Gyula)

Február 4., csütörtök, 18.00: Méhkeréki SE–Körösladány MSK II. (Gyula)

Február 9., kedd, 18.00: Méhkeréki SE–Elek USE (Gyula)

Február 13., szombat, 15.00: Méhkeréki SE–Okány KSK (Gyula)

Február 20., szombat, ?: Füzesgyarmati SK II.–Méhkeréki SE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában