futsal

2020.12.14. 10:49

Harminc percig tartották magukat

Október 4-ike után játszott ismét bajnoki mérkőzést a Csorvási SK NB II.-es női futsalcsapata, amely a Tóalmást fogadta vasárnap ideiglenes otthonában, a békéscsabai Evangélikus Sportcsarnokban.

G. P.

A Tóalmás csapatával egyszer már találkozott ősszel a csorvási együttes, mégpedig a Magyar Kupa első fordulójának októberi mérkőzésén, amikor hazai pályán fájó, 10–2-es vereséget szenvedtek. A házigazdák már csak emiatt is szerettek volna győzni.

A hosszú kihagyás nem múlt el nyomtalanul. A megyei alakulat 30 percig teljesen egyenrangú partnere volt a vendégcsapatnak, ám a meccs utolsó negyedére szétesett a játéka.

A házigazdákat az 5. percben Sánta Julianna juttatta vezetéshez. A Pest megyeiek a félidő derekán egalizáltak, de erre nyomban érkezett Kurta Ágnes válasza. Ezt követően nagyon sokáig, a második félidő 5. percéig kellett várni az újabb találatra, amit újfent a vendégek jegyeztek. A csorvásiak ezt követően még tartották magukat, jól is játszottak, azonban a 30. minutában Pálházi Boglárka Ágnes és Képes Vanda által rúgott tóalmási dupla megtörte az ellenállásukat.

A csorvásiak következő mérkőzésére szombaton kerül sor, amikor a Dévaványa elleni megyei derbit játsszák a gyomaendrődi Varga Lajos Sportcsarnokban. A találkozó 16 órakor kezdődik.

Csorvási SK–SK Tóalmás 2–7 (2–1)

NB II.-es női futsalmérkőzés. Békéscsaba, zárt kapuk mögött. V.: Krajcsovicz, Gyebrovszki (Zsótér). Csorvás: Kis K. – Zvolenszki, Kurta, Kis V., Sánta. Csere: Hoffmann, Németh V., Farkas, Balogh V. Edző: Melich Viktor. Gólszerző: Sánta az 5., Kurta a 10., ill. Antalicz a 9., Márton a 25., a 37., Pálházi a 30., Képes a 30., a 32., Véglás a 36. percben.

A bajnokság állása: 1. Dévaványa 9 pont (4 mérk.), 2. Miskolc 9 (5), 3. Berettyóújfalu 6 (2), 4. Tóalmás 3 (5), 5. Bátonyterenye 3 (3), 6. Csorvás 0 (3).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában