kézilabda

2020.11.03. 12:46

Csak a bérletesek tekinthetik meg a SZISE-Boglári Akadémia elleni bajnoki mérkőzést

A Városi Sportcsarnok felújítása miatt az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE-SZISE-Boglári Akadémia kézilabda bajnoki mérkőzés 2020. november 04-én, szerdán 17 órakor még az Evangélikus Gimnázium sportcsarnokában (5600 Békéscsaba, Luther utca 1.) kerül megrendezésre.

G. P.

A csarnok korlátozott befogadóképessége és a járványügyi előírások miatt a klub a szerdai találkozón kizárólag a bérlettel rendelkező szurkolók számára tud belépési lehetőséget biztosítani. Előzetes regisztráció ezúttal nem szükséges, a Kisvárda elleni mérkőzés rendezési tapasztalatai azt mutatják, hogy a járványügyi szabályoknak meg tud felelni a klub a tornacsarnokban, a bérletes nézők elhelyezése biztosítható.

A járványügyi szabályok betartása ezúttal is kiemelten fontos lesz, a belépés csak kézfertőtlenítés és lázmérés után lesz lehetséges, a találkozó alatt az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése kötelező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában