asztalitenisz

2020.10.10. 14:08

Nyert a Berény az utánpótlás-válogatott ellen

Mutatjuk az Extraligás férfi asztalitenisz és az NBI.-es női mérkőzések eredményeit.

V.L.

HED-LAND Mezőberényi SE–MOATSZ Utánpótlás-válogatott 5:2

Asztalitenisz Extraligás férfi mérkőzés, Mezőberény. Győztesek: Sebestyén P. 2, Szabó K. 1, Vajda V. 1, a Sebestyén P., Vajda V. páros, ill. Huzsvár 1, Szántosi D. 1.

A MOATSZ Utánpótlás-válogatottban szerepelt Szántosi Dávid, a Szarvasi Körös ASE serdülő korú játékosa. A párost nagy küzdelemben 3:2-re nyerték a rutinosabb mezőberényiek. A folytatásban az utánpótlás válogatott tagjai közül Szántosi Dávid legyőzte a rutinos Szabó Krisztiánt, mellette még a fiatalok közül Huzsvár Erik tudott nyerni Kiss Dániel ellen. A hazaiak Sebestyén Péter érett játékával megérdemelten győztek, a jól küzdő utánpótlás-válogatott ellen.

ASE Orosháza II.–Kecskeméti Spartacus 4:6

NB I., női. Orosháza. Orosházi győztesek: Hudák Dorina 2, Benkő Anett 1, Farkas Izabella 1.

A párost a kecskemétiek nyerték. A folytatásban az orosháziak Hudák Dorina vezetésével végig jól küzdöttek, de három partiban is 3:2-es vereséget szenvedtek, úgy, hogy többször volt mérkőzés labdájuk.

ATSK Szeged–Békési TE 4:6

NB I., női, Orosháza. Békési győztesek: Balogh Ágnes Kíra 3, Ágota Csilla 1, Ungureán Dorka 1, a Balogh Ágnes Kíra, Szilágyi Lívia páros.

A párost a békésiek nyerték. Az egyéni mérkőzések során az ifjúsági válogatott Balogh Ágnes Kíra kiemelkedően játszott, mindhárom találkozóját hozta. Mellette még a Ceglédről érkezett 13 éves kölcsönjátékos Ungureán Dorka, valamint a rutinos Ágota Csilla nyert egy-egy partit, így a békésiek 6:4-es győzelmet arattak.

A békési hölgyek nyerték a megyei rangadót

Kecskeméti Spartacus–Békési TE 4:6

Asztalitenisz NB I.-es női-mérkőzés, Orosháza. Békési győztesek: Balogh Ágnes Kíra 3. Ágota 1, Ungureán 1, a Balogh Ágnes Kíra, Szilágyi L. páros.

A békésiek megérdemelt győzelmet arattak.

ASE Orosháza II.–ATSK Szeged 7:3

NB I., női, Orosháza. Orosházi győztesek: Hudák D. 3, Benkő A. 2, Varga B. 1, a Hudák D., Varga B. páros.

Párosban a hazaiak győztek, a folytatásban az egységesebb orosházi csapat Hudák Dorina vezérletével, és Benkő Anett jó teljesítményével megérdemelten nyerte a találkozót a Tisza-partiak ellen.

ASE Orosháza II.–Békési TE 4:6

NB I., női, Orosháza. Győztesek: Benkő A. 1, Hudák D. 1, Varga B. 1, a Hudák D., Varga B. páros, ill. Balogh Ágnes Kíra 3, Ágota 3.

A megyei rangadón a békésiek Ágota Csilla, és Balogh Ágnes Kíra vezetésével nagy küzdelemben szerezték meg a győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában