röplabda

2020.09.29. 20:00

Zárt kapus lesz a BRSE első bajnokija

A Békéscsabai Röplabda SE vasárnap a Vasas otthonába látogat, ahol a koronavírus-járvány miatti óvintézkedések miatt zárt kapuk mögött rendezik meg a találkozót.

20200926 Békéscsaba fotó: Kiss Zoltán KZ Békés Megyei Hírlap Swietelsky - BRSE - Gödöllői RC Magyar Kupa nyolcaddöntő női röplabda mérkőzés. képen: BRSE csapat TÓTH GÁBOR vezetőedző

Fotó: Kiss Zoltán

Sajnos a hagyományos, régi Folyondár utcai csarnokban – az illetékes hatóságok iránymutatását elfogadva – járványügyi szempontból nem biztosítható maradéktalanul a játékosok és a közreműködő személyek biztonsága, így a vasárnapi találkozó a nemrég átadott, kiscsarnokban lesz, amelyet azonban maximum 200 fős befogadóképessége nem tesz alkalmassá egy ilyen szintű rangadó megrendezésére. Emiatt a mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik meg, mely döntéssel klubunk is egyetért – olvasható a BRSE közösségi oldalán.

Archív fotó: Kiss Zoltán

Jó hír ugyanakkor a klub szimpatizánsainak, hogy a találkozót élőben közvetíti majd a szeptember elején elindult új sportcsatorna, az M4 Sport+, így a televízió képernyője előtt szurkolhatunk csapatunknak!

Ennek megfelelően a kezdési időpont a következőképpen módosul:

Vasas Óbuda – Swietelsky – Békéscsabai Röplabda SE, 2020. október 4., vasárnap – 19 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában