Labdarúgás

2020.09.22. 20:10

A Vasasnál folytatja Otigba Kenneth

A Hollandiát is megjárt, gyulai Otigba Kenneth, valamint Pátkai Máté a Vasasnál folytatja pályafutását – adta hírül a klub kedden.

N. T.

Fotó: Picasa

– Otigba kétszeres bajnok, még ha a Ferencvárosban nem is számított alapembernek, amiben komoly sérülése is közrejátszott. A holland Heerenveenben és a török Kasimpasában is megforduló védő kétszer lépett pályára a válogatottban, még Georges Leekens idején – írja az M4Sport.

Nagy Miklós, sportigazgató elmondta, hogy Otigba és Pátkai Máté személyében két válogatott, jelentős élvonalbeli és nemzetközi tapasztalattal rendelkező labdarúgóval erősítették meg a csapat tengelyét a védelemben és a középpályán a nyári átigazolási szezon utolsó napján.

Otigba Kenneth, Nagy Miklós sportigazgató és Pátkai Máté /Fotó: vasasfc.hu/

– Az átigazolási időszak határideje rám nem vonatkozott, így a döntésemmel kapcsolatban nyomás sem volt rajtam. A klub filozófiáját és céljait látva kiderült számomra, hogy mindez egyrészt egyezik a saját gondolataimmal, másrészt a munkámmal talán én is segíthetem az előrelépést. A Vasasnak nem a másodosztályban a helye, a múltjához méltó első osztály kivívása pedig kifejezetten motiváló számomra. Várom az előttünk álló időszakot, s hiszem, hogy kellő munkával, alázattal és energiával megvalósíthatjuk a céljainkat – olvasható a Vasas FC honlapján Otigba nyilatkozata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában