Szurkolók az állatokért

2020.08.01. 08:36

Naptár készül a felelős állattartásért Békéscsabán

A Békéscsaba 1912 Előre szeretné, ha a felelős állattartás megtanítása, betartása és ellenőrzése folyamatosan köztudatban maradna – olvasható az egyesület honlapján.

Az állattartási kultúra alapja egy olyan felelősségteljes gondolkodásmód, mely hazánkban messze elmarad a nyugat-európai normákhoz képest. A felelős állattartásra való figyelemfelhívásra a csütörtökön, a békéscsabai Kórház utcai Stadionban megtartott fotózás is jó alkalmat teremtett. A mozgalom egy figyelemfelhívó naptárt szerkeszt, melynek elkészítéséhez a békéscsabai szurkolói csoportok is felkérést kaptak.

Fotó: 1912elore.hu

A Békéscsaba 1912 Előre dolgozói, játékosai közül sokan felelős gazdiként élik mindennapjaikat, így jól tudják, mennyire fontos és lényeges ez a téma, ezért ahol tudnak, rendszeresen segítenek a rendelkezésre álló eszközeikkel.

Köszönet a Remény-Lak Állatvédő Egyesületnek a kutyusokért, szurkolói csoportjainknak a megkeresésért! – olvasható az egyesület honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában