labdarúgás

2020.07.13. 13:45

Hárman is csatlakoztak a földváriakhoz

Két előkészületi mérkőzésen van túl a megye hármas Pusztaföldvári SE alakulata. Július első hétvégéjén a Kaszaperrel találkozott az Árgyelán Péter edzette csapat, 3-2-re győzött és ugyanilyen arányban nyert vasárnap Medgyesbodzáson is.

G. P.

Lassan véglegessé válik az idei játékoskeret, melyhez Gádorosról a 22 éves Ordó Sándor, Nagybánhegyesről Jónás Dávid (19) csatlakozott, míg Friedl József (47) újrakezdte a játékot. Már korábban eldőlt, hogy a 20 éves bal oldali középpályás, a legutóbb a Magyarbánhegyes keretéhez tartozó Jónás Csaba, a 19 éves csatár, Tóth László és az újrakezdő 18 esztendős jobb oldali középpályás, Rafael István Márk, valamint két 15 éves saját nevelésű játékos Mihuca Zoltán, és Halter András János is Pusztaföldváron folytatja.

Tóth Krisztián és Tompa Attila is abbahagyta a játékot, Farkas László pedig Battonyára igazolt.

A földváriak július 19-én Eperjen játszanak felkészülési mérkőzést, 25-én Csanádapácán, augusztus 8-án pedig az OMTK-Rákóczi otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában