kézilabda

2020.07.24. 08:06

Békési siker zárt kapuk mellett

Javában tart a felkészülés a 2020–2021-es bajnoki idényre a Békési Férfi KC csapatainál. A felnőtt, az ifjúsági és a serdülő csapat is keményen dolgozik. Szerdától az NB I B.-s felnőtt együttes edzőtáborban vesz részt Dánfokon, és csütörtökön este első felkészülési mérkőzését játszotta.

V. L.

Optimum Solar-Békési FKC–Pick Szeged U22 26–24 (15–14)

Békés: Borbély, Takács (kapusok), Kecskés, Osgyán 8, Haszilló, Csuzi 1, Varsandán Á. 2, Dénes 1, Gál A., Oláh G., Mezei 1, Fedor 5, Szász B. 5, Kohlrusz, Székely, Árpási 1, Kiss R. 2, Kovács L. Edző: Papp Bálint. A Pick legjobb dobói: Vetési 2, Fekete 2.

Hétméteres: 1/1 ill. 4/4. Kiállítások: 10, ill. 2 perc.

Hosszú idő után újra kézilabda mérkőzést rendeztek a békési sportcsarnokban, a jelenlegi járványügyi helyzet miatt zárt kapuk mellett. Hazai góllal indult a találkozó, amit követett is a vendégek első találata. Váltakozva estek a gólok a félidő közepéig. Ezt követően Osgyán Bence gyors találataival a 21. percben 13–9-re vezetett a Békés. A szünetre egy gólos hazai előnnyel mentek a csapatok. Fordulás után kiegyenlített játék folyt, végül a Békés 26–24-re győzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában