Labdarúgás

2020.06.26. 15:09

Megtalálták az új edzőt Szentandráson

Hosszas keresgélés után szakmai irányítóra lelt a Békésszentandrási HM SE csapata. A megyei II. osztály A csoportjában szereplő kék-fehéreket huzamosabb ideje Virág Imre és Kiss Tibor irányította játékos-edzőként, ám ez a helyzet mostantól megváltozik.

G. P.

A klub vezetése megállapodott a közös folytatásról Boér Zsolttal, aki egy évre kötelezte el magát a legnyugatibb megyei gárda mellett. A 41 esztendős szakember tavaly nyáron mondott le a szénási együttes kispadjáról, amelyet a megye harmadik vonalából két esztendő alatt emelt a legmagasabb viharsarki szintre.

– Az elmúlt esztendő kihagyása jót tett számomra, rengeteg „adósságot” törlesztettem a családom felé is ebben az időszakban – kezdte a tréner. – Sokat hezitáltam a felkérésen, de azután a hiúságom meggyőzött, hogy elvállaljam a kihívást. Nem ismerem a mezőnyt, a csapatból is csak egy-két játékost, de ez is összefügg a feladat szépségével. Bízom benne, hogy maradandót fogunk alkotni, ami esetünkben jobb teljesítményt jelent az előző évinél.

Boér Zsoltot július elsején egy játékosértekezlet keretében mutatják be a csapatnak. A közös munka a következő héten veszi kezdetét, a nagypályás premier pedig a saját rendezésű Cziglédszky Sámuel-emléktorna lesz július 11-én.

A szakmai munka optimalizálása hírére a környező egyesületekből több korábbi játékos térhet vissza a Hunyadi soraiba, ami arra utal, hogy morálisan is megkezdheti a felemelkedést a szentandrási gárda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában