Kézilabda - NB I.

2020.05.29. 16:24

Hét év után tér vissza Lászlai Szabolcs

Az Orosházi FKSE-Linamar szakvezetése folyamatos tárgyalásban áll azokkal a játékosokkal, akikkel a távozókat kívánják pótolni. Az első megállapodás már meg is született, visszatér az NB I-es csapathoz a saját nevelésű Lászlai Szabolcs.

G. P.

A 28 éves szélső hét év után elteltével csatlakozik az OFKSE kötelékébe, aki Orosházán kezdte a kézilabdát, a gyermek- és serdülő csapatok után 2008-ban – 16 évesen – már néhány mérkőzésen játéklehetőséghez jutott és gólt is szerzett az akkor NB I. B-s bajnokságot megnyerő ifjúsági együttesben, ahol mások mellett jobbszélsőnk, Pásztor Máté is csapattársa volt.

2010-től az NB I-ben já.tszott az ifjúsági gárdával, 2011 őszén pedig már az élvonalbeli felnőtt együttesben is lehetőséget kapott Füzesi Ferenc edzőtől az akkor 19 esztendős fiatal játékos, aki ebben az esztendőben a junior válogatottba is meghívót kapott. Két idényen keresztül az ifjúsági és felnőtt csapatban párhuzamosan kézilabdázva segítette az Orosházát, 2013-ban azonban az ugyancsak első osztályban szereplő Cegléd csapatához igazolt, ahol mostanáig 202 bajnoki- és kupamérkőzésen 470 gólt szerzett és 2016-ban a felnőtt válogatott keretébe is bekerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában