parasport

2020.02.19. 16:00

Szombaton parasport napot tartanak Békéscsabán

Hazánkban szombaton rendezik meg a Magyar Parasport Napját, az eseményhez Békéscsabán is csatlakoznak.

V. L.

A Magyar Paralimpiai Bizottság, és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) február 22-én, szombaton tartja a Magyar Parasport Napja – „Lélekmozgató” elnevezésű programját, amelyhez csatlakozott Békéscsaba önkormányzata is. A békéscsabai programnak a Csaba Center aulája ad otthont. A program szervezésében az önkormányzat szakmai segítője a FODISZ Békés megyei szervezete lesz.

A 10 órától 12 óráig tartó békéscsabai programot Varga Tamás, Békéscsaba alpolgármestere nyitja meg. A megnyitót követően közös sportolási lehetőség lesz fogyatékkal élő sportolókkal. Az érdeklődők több sportágban is kipróbálhatják magukat, így lesz kerekesszékes vívás az Alföld Vívó Akadémia közreműködésével. Az asztalitenisz sportág iránt érdeklődőknek a Békéscsabai Asztalitenisz SE sportolói és edzői segítenek.

A résztvevők kipróbálhatják a csocsót is, ebben a Dévaványai Csocsó Egyesület segít. A darts iránt érdeklődők a Békéscsabai Darts Sportegyesület közreműködésével ismerkedhetnek meg a sportággal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában