Küzdősport nap

2020.02.13. 16:06

Szombaton ismét Sparring Day lesz Békéscsabán

Hatodik alkalommal rendezi meg szombaton 10 órától Békéscsabán, az East Warriors MMA Gym edzőtermében (Andrássy út 71–73) a Sparring Day-t, amely versenykörülmények között biztosít felkészülési és felmérési lehetőséget a küzdősportokban induló versenyzőknek.

V. L.

Niedermayer Zsolt, a program szervezője elmondta, hogy a helyi versenyzőknek ez egy remek felkészülés a márciusi Küzdelem Napjára, de valamennyi ringbe szállónak jó lehetőség a versenyidőszak kezdete előtti erőfelmérőre. A küzdelmeket MMA, Grappling, K-3, K-1, Kempo, Kick-Boksz, Karate és Brazil Jiu Jitsu szabályrendszer szerint rendezik versenykörülmények között. A résztvevők köre egy ausztriai, négy romániai klub, valamint fővárosi és kelet-magyarországi egyesületek versenyzőiből tevődik össze. Az előzetes jelentkezések alapján mintegy száz sportoló részvétele várható.

A rendezvényen Herczeg Tamás országgyűlési képviselő nevében Paláncz György, Békéscsaba közgyűlésének tanácsnoka mond köszöntőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában