Labdarúgás - NB II., galériával, videóval

2020.02.23. 16:23

Döntetlen született a negyedik tavaszi bajnoki mérkőzésen

Döntetlent játszott hazai pályán az Előre a Vác csapata ellen.

Gajdács Pál

Labdarœg‡s NB II, BŽkŽscsaba El?reÐV‡c BƒKƒSCSABA 1912 EL?RE 24 URAM JçNOS 4 FARKAS MçRK 5 NAGY SçNDOR 10 PANTOVIC NIKOLA 14 VçRADI çDçM 16 SZALAI DçNIEL 18 KIRçLY PATRIK 20 BABINYECZ BALçZS 22 KOVçCS çDçM TIBOR 30 LUKçCS RAYMOND BARNA 60 OLçH LçSZLî DçVID CSERƒK 23 RYBçNSKY LADISLAV 3 DçVID ZOLTçN GERG? 6 GRçNICZ PATRIK 7 LUSTYIK LEVENTE 9 FARAGî TOMçS 17 ILYƒS TAMçS 28 POLƒNYI GçBOR VEZET?EDZ? SCHINDLER SZABOLCS VçC FC 31 HALASI PƒTER 3 JUHçSZ GY…RGY 4 KASZA BALçZS çKOS 5 DULLî MARTIN 6 SZ?CS KRISTîF 7 SZALçNSZKI GERG? 8 BONIVçRT ERIK 14 GƒRINGER LçSZLî 15 SçROSI SOMA 17 TORDA PATRIK 18 ZçMBî DçNIEL CSERƒK 39 BAJKçN BALçZS NORBERT 2 MçRKUS MARTIN 9 KAKUK ERIK VIKTOR 10 MAGOS MçTYçS 11 BARTOS JULIçN 16 HAJNAL BALçZS 19 TîTH DOMINIK BENCE

Fotó: Imre György

Békéscsaba 1912 Előre–Vác FC 0–0

Labdarúgás NB II.-es bajnoki mérkőzés, Békéscsaba, 635 néző. V.: Nazsa (Tőkés, Szilágyi N.). Békéscsaba: Uram – Szalai D., Farkas M., Nagy S., Babinyecz – Váradi, Király, Pantovics (Ilyés, 89.) – Kovács Á. (Gránicz, 46.), Lukács R., Oláh L. Vác: Halasi – Sárosi (Tóth D. a 46.), Dulló, Kasza B., Juhász Gy. – Bonivárt – Szűcs K., Torda (Magos, 70.), Zámbó, Géringer (Bartos, 75.) – Szalánszki. Vezetőedző: Burzi Attila.

Sárga lap: Kasza B. 3., Szalánszki a 23., Farkas M. a 38., Géringer a 45., Juhász a 75., Váradi a 89. percben.

Szögletarány: 12:5 (2:4)

3. perc: Oláh Lászlót buktatták a váci 16-oson belül, Nazsa játékvezető azonnal a büntetőpontra mutatott. Kovács Ádám állt a labda mögé, akinek gyengén helyezett lövését Halasi kiütötte.

Korán megszerezhette volna a vezetést a Békéscsaba, ám Kovács labdáját kifogta Halasi, a váciak hálóőre. Aktívabb volt a lila-fehér csapat – bár alkalmanként a váciak is átrándultak a csabai térfélre –, mindezt Szalai kapufája is jelezte, de a befejezésekkel akadt gondja a hazai együttesnek. Ahogy telt az idő, úgy keltek életre a váciak, tempósan játszottak és már helyzetekig is eljutottak, míg a szórványos csabai támadásokban nem volt benne a gól.

A 2. félidőben harcosabban kezdtek a csapatok, de jelentősebb helyzetet sokáig nem jegyezhettünk fel. A játékrész közepén megélénkültek a lila-fehérek, jöttek a helyzetek is, egy jobb oldali beadás után Pantovics közelről előbb a kapusba, majd a kipattanót a kapufára lőtte. A 79. percben a közönség tapssal méltatta az Előre 79. életévében közelmúltban elhunyt volt gyúróját, Baukó Andrást.

Nyomott a Csaba, de Oláh Lóránt kihagyta a kihagyhatatlant is, közelről a kapusba pofozta a labdát. Szakmányban lőhette a szögleteket az Előre, amelyből rendre veszélyt is teremtett a csapat, de a végén Pantovics, majd Lukács is kihagyta a ziccert.

Jó: Szalai D., Király, Pantovics, ill. Halasi, Juhász Gy.

Schindler Szabolcs: – A tizenegyes megzavarta a csapatot, de az első félidőben húsz percig jól játszottunk. A mérkőzés utolsó szakaszát végigtámadtuk, legalább hét százszázalékos helyzetet hagytunk ki. Ha egy ellenfél padlón van, azt ki kellene használni, sajnos mi ezt nem tettük meg. Ezzel a döntetlennel nem sokat érünk, nekünk minden mérkőzésen győzelemre kell játszani.

Videó: Békéscsaba 1912 Előre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában