Birkózás

2020.01.09. 10:09

A tavalyi teljesítmények alapján elkészült a rangsor

A Magyar Birkózó Szövetség elkészítette a 2019. évi hazai, és nemzetközi eredmények alapján az egyesületi rangsorát, amelyben a tavalyi teljesítmény alapján százöt klubot rangsorolt. Az első helyet az Erzsébeti Spartacus MTK szerezte meg 4007 ponttal, a második helyen a Budapesti Honvéd végzett 3108 ponttal, míg a harmadik a Ceglédi VSE lett 2154 ponttal.

V. L.

A Békés megyei egyesületek, és szakosztályok közül az Orosházi Spartacus Birkózó Klub végzett a legelőkelőbb helyen, a tizenötödik helyet szerezte meg 923 ponttal. Az Orosházi Birkózó Egyesület is jelentős fejlődést ért el, bekerült a legjobb harminc közé, és 380 ponttal a huszonhetedik helyen végzett. A további Békés megyei klubok helyezései: a Nagyszénási SE Diák Birkózó Klub százötven ponttal az ötvenkettedik lett, a Szarvasi Birkózó Egyesület 117 ponttal az ötvenhatodik, a Dévaványai SE birkózó szakosztálya 112 pontot gyűjtött, és ezzel az ötvenhetedik helyen zárta a 2019-es évet. A Hencz Wrestling Birkózó SE 14 ponttal a kilencvenkilencedik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában