Kézilabda - NB I.

2019.11.14. 14:52

Kopecz nélkül szerepelhetnek a lila-fehérek

A női NB I.-ben pénteken 18.30 órakor a tabella kilencedik helyén álló, eddig hét pontot gyűjtött Alba Fehérvár KC együttese a három pontos, tizenharmadik helyezett, EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE csapatát fogadja.

V. L.

Archív felvétel

Fotó: Imre György

A lila-fehérek legutóbb hazai pályán döntetlenül végeztek a sereghajtó Szent István SE ellen, míg a székesfehérváriak idegenben hét góllal kikaptak a Váctól.

Horváth Roland, a lila-fehérek vezetőedzője így fogalmazott a találkozóval kapcsolatban: – A mérkőzés esélyese a hazai együttes, de mi nem feltartott kézzel lépünk pályára, igyekszünk mindent megtenni a jó szereplés érdekében. Sajnos válogatott átlövőnk, Kopecz Barbara ismét kiesett, mivel bokasérülést szenvedett, így nem számíthatunk rá a péntek esti találkozón. Mindez azt jelenti, hogy ezúttal is sok fiatallal kelünk útra Székesfehérvárra.

Archív felvétel

Az Alba Fehérvár csapatában négy korábbi békéscsabai kézilabdázó szerepel. Két kapus, Györkös Rebeka, és Mistina Kitty, a nyáron távozott gólerős átlövő, Walfich Mercédesz, és a balszélső, Szarka Adrienn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában