Kézilabda NB I.

2019.11.07. 14:10

Győzni akarnak a csabai lányok

Az NB I.-es női bajnokságban szombaton 18 órakor alsóházi rangadót rendeznek a békéscsabai városi sportcsarnokban. A kétpontos EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE együttese az újonc, eddig egy pontot gyűjtött Szent István SE csapatát látja vendégül.

Verasztó Lajos

Fotó: Imre Gyorgy

Horváth Roland, a lila-fehérek vezetőedzője a következőket mondta az esélyekről: – Az újonc fővárosi alakulat egyre inkább felveszi az NB I.-es ritmust. Ezt igazolja, hogy legutóbb a Vác ellen értékes döntetlent értek el, hogy emberelőnyben az utolsó másodpercben egyenlítettek, előtte pedig csak három góllal kaptak ki az Alba Fehérvár otthonában, ami azt mutatja, hogy nem szabad lebecsülni őket. Ennek ellenére, itthon lelkes szurkolóink támogatása mellett arra törekszünk, hogy megszerezzük a szezonban első hazai győzelmünket.

Archív felvétel

Egy biztos nem lesz könnyű dolgunk, ahhoz, hogy nyerjünk végig koncentrált játékot kell bemutatnunk. Ami a csapatot illeti, annyi biztos, hogy a két korábbi hiányzó, Kopecz Barbara Bottó Rózsa már ott lehet a keretben, és ha szükséges remélem pályára is tudom küldeni őket. Örvendetes, hogy a fiatalokra egyre inkább lehet számítani, ezt igazolja, hogy legutóbb a jó erőkből álló Siófok ellen a Kukely-ikrek négy gólt szereztek.

A vendégek fiatal vezetőedzője, Vojkovics Gyula a klub honlapján arról beszélt, hogy a nagyobb nyomás a hazaiakon lesz, így ők felszabadultan játszhatnak Békéscsabán. Az eddigi mérkőzéseken a Szent Istvánból a legtöbb gólt azt átlövő Monori Orsolya szerezte, aki negyvenkétszer vette be az ellenfelek kapuját, Scheffer Zsanett 36, Aron Andrea 31 gólt lőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában