aerobik

2019.11.13. 14:15

Érmeket is hoztak a Blue Gym aerobikosai a Magyar Kupáról

A MATSZ Aerobik szakága november 9-én a Vasas Folyondár utcai sportcsarnokában rendezte meg a sportág Magyar Kupa döntőjét. A fináléba az első három forduló eredményei alapján minden kategóriában és korosztályban a legjobb 6 egység jutott.

Gajdács Pál

A Blue Gym Aerobik Szabadidő Club és DSE 29 versenyzője, összesen 10 egysége vett részt a megmérettetésen. A nagyon erős mezőnyben remekül helyt álltak és szépen teljesítettek a lányok. Egy arany- és három ezüstérem mellett további értékes helyezéseket értek el.

Az idei versenyévad ugyan lezárult, de a munka folyik tovább a klubnál. A versenyzők és felkészítőik gőzerővel készülnek a XIX. Blue Gym Karácsonyi Gálára. A Cervinus Teátrumban sorra kerülő nagyszabású rendezvényen jutalmazni fogják a lányokat az éves kemény munkájukért és az elért szép eredményeikért.

Az orosházi Csiko-Boat SE gyermek versenyzői számára tapasztalatszerzésről szólt az esemény. Már a döntőbe jutással elérték céljukat, ennek ellenére igyekeztek a tudásuk legjavát nyújtani a fiatalok. A berényi Malom Fitness képviselői ezúttal távol maradtak, noha a korábbi teljesítményük alapján két egységnek is helye lett volna a legjobbak között.

Megyei helyezések. Basic. Felnőtt csoport: 4. Blue Gym (Lustyik Rebeka, Fabó Csenge, Pásztor Erika, Balogh Andrea). Trió: 5. Blue Gym (Vaszkó Dóra, Tóth Tamara, Keller Panka). UP1, csoport: 6. Blue Gym (Paluska Dorina, Szigeti Laura, Kovács Kinga, Tóth Fanni). Trió: 4. Blue Gym (Szekera Mercédesz, Paluska Dorina, Szigeti Laura). Női egyéni: 6. Vantruba Ágnes (Blue Gym).

Step. Felnőtt: 2. Blue Gym (Lustyik Rebeka, Kasnyik Kinga, Pásztor Erika, Fabó Csenge). UP1: 1. Blue Gym (Kovács Kinga, Sechna Dorina, Vantruba Ágnes, Kerekes Laura, Hermann Adrienn). UP2: 2. Blue Gym (Roszik Lili, Tóth Adrienn, Vaszkó Martina, Varga Vivien, Molnár Gréta, Márton Gréta).

Aerostep. UP1: 2. Blue Gym (Szekera Mercédesz, Paluska Dorina, Szigeti Laura, Kovács Kinga, Sechna Dorina, Hermann Adrienn, Tóth Fanni).

Challange. UP2: 4. Blue Gym (Varga Adrienn, Illés Petra, Tóth Adrienn, Roszik Lili, Laukó Boglárka, Szalai Dorka, Styecz Barbara). UP4: 6. Csiko-Boat SE (Ördög Janka, Tölli Tünde, Málik Liliána, Mihalik Eszter, Cseri Hanna).

Felkészítők: Kalmár-Opauszki Anita, Roszik-Pásztor Mariann (Blue Gym), Németh-Csiki Rebeka, Pap Zsófia (Csiko-Boat SE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában