Kézilabda - NB I.

2019.11.20. 08:53

Csak a győzelem az elfogadható

A sikeres Vác elleni hazai bajnoki és a továbbjutást hozó dabasi Magyar Kupa mérkőzést követően pénteken ismét nagy csata vár Ratko Djurkovics orosházi legénységére az NB I.-es bajnokság 10. fordulójában.

Gajdács Pál

A két ponttal rendelkező, 13. helyen álló viharsarki gárda az egy győzelemmel, két döntetlennel és öt vereséggel, két hellyel előrébb álló mezőkövesdi alakulatot látja vendégül. A vendégek ikszeltek az Egerrel, a Váccal, és legyőzték a Komlót. Legutóbb a Csurgó csak nagy nehezen tudta két vállra fektetni (25–23) Buday Dániel együttesét.

– Tudjuk, hogy számunkra csak a győzelem jöhet számításba a mezőkövesdi csapat ellen – mondta a klub honlapján Ratko Djurkovics, az orosházi csapat vezetőedzője. – Ezek szerint is készülünk, jó hangulatú összecsapást várok, ahol számítunk a szurkolóink támogatására. Biztos vagyok benne, hogy nagy erőt kell befektetni a mérkőzésen, de kellő koncentrációval párosítva úgy gondolom, ez nekünk meg is van ahhoz, hogy sikerrel vegyük az előttünk álló akadályt.

A mérkőzés 19 órakor kezdődik az orosházi Eötvös téri sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában