kézilabda

2019.08.10. 16:45

Mindkét meccsen kikaptak az orosházi lányok

Egy nap, két mérkőzés – így zárult az Orosházi NKC NB I. B-s felnőtt női csapatánál a felkészülés második hete.

V. L.

A frissen NB I.-be jutott Szent István SE együttesénél vendégeskedtek az orosházi lányok. A labda még kevesebb szerepet kapott az alapozás kezdete óta, de egyre többet találkoznak vele a lányok.

Mondhatni tipikus felkészülési eredmény született a délelőtti összecsapáson, ami 40–35-ös hazai sikerrel zárult. Délután már visszafogottabbak voltak a csapatok, ami a gólok számát illeti, ezúttal is a játékban jóval előrébb tartó SZISE győzött 30–24-re.

– Eddig az erőnlét megalapozásán volt a fő hangsúly, illetve leginkább a védekezéssel foglalkoztunk, így támadásnál nem voltak nagy elvárásaim a lányokkal szemben. Az eredményből látszik, hogy van még mit fejlődni és tanulni, de az pozitívum a jövőre nézve, hogy egy ilyen jó erőből álló csapat ellen rengeteg lerohanás gólt szereztünk – fogalmazott a két találkozóval kapcsolatban Vágó Attila, vezetőedző.

Legközelebb a Hódmezővásárhelyi LKC ellen lépnek pályára az ONKC-s lányok augusztus 16-án, pénteken 19 órától az Eötvös-téri sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában