Kézilabda

2019.07.27. 14:40

Bronzérmesek lettek Kukelyék Bakuban

Befejeződött szombaton Bakuban a 15. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál.

Verasztó Lajos

A viadalon a leány U17-es kézilabda-válogatott bronzérmet szerzett. A harmadik helyért vívott találkozón Svájc ellen mérkőzött a magyar együttes amelyet a csoportmérkőzések során nyolc góllal legyőzött. Már a találkozó első félidejében tetemes előnyre tett szert a magyar csapat, amely 16−9-re vezetett.

Fordulás után is a mieink akarata érvényesült, akik rendkívül magabiztosan, tízgólos különbségű győzelmet aratva (30–20) állhattak fel a dobogó harmadik fokára. A magyar válogatottban pályára lépett Kukely Anna, a Békéscsabai Előre NKSE irányítója, aki öt gólt szerzett. Az orosházi Vajer Blanka (NEKA) négy góllal járult hozzá a sikerhez.

Úszásban a Gyulai Várfürdő versenyzője Veres Laura – aki a leány 4x100-as gyorsváltóval bronzérmet nyert – a 100 méteres gyorsúszásban (52 induló) éppen hogy lemaradt az elődöntőbe jutásról, miután 58,05-ös idővel a tizenhetedik helyet szerezte meg.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában