labdarúgás

2019.06.11. 13:33

Távozik a komlósi sikeredző

Távozik a Tótkomlósi TC edzői posztjáról Papp Lajos. Az 53 éves szakember, aki 2009-ig játékosként erősítette a klubot, három sikeres bajnoki szezont követően mond búcsút a kispadnak – írta a klub közösségi oldala.

G. P.

Papp Lajost 2016-ban kérték fel a Tótkomlósi TC II. számú csapatának edzői posztjára. Az együttes akkor formálódott, kizárólag tótkomlósi labdarúgókból. Megbízható középcsapatot faragott, amely az első évében az 5. helyen zárt. A következő szezonra kizárólag tótkomlósi játékosokból állva a város első számú csapatává vált.

A TTC megnyerte a megyei III. osztály Déli csoportjának küzdelmeit, s ezzel 23 év után lett újra bajnokcsapata Tótkomlósnak. Papp Lajos a most véget ért évben újoncként is a megye kettő Déli csoportjának felsőházába vezette az együttest, melyet változatlanul helyi játékosok alkottak.

Itt már a szűkebb keret olykor nehéz feladatok elé állította, de mindig sikerült tisztességesen kiállni a meccsekre. Végül az ötödik helyen zárt a TTC. A három esztendő alatt Papp Lajossal a csapat 77 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ebből 42-t megnyert, 12 alkalommal játszott döntetlent és 23 vereséget szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában