lovassport

2019.06.12. 18:17

Huszonötödik Kanca- és Ménverseny Mezőhegyesen

A hétvégén rendezik meg Mezőhegyesen a XXV. Kanca- és Ménversenyt.

V. L.

A három napos díjugrató versenynek a Kiállítási Centrum és Lovaspálya ad otthont. A verseny pénteken 9 órakor kezdődik, az 5–6 éves lovak korosztályos minősítőjével, majd következnek 135 cm-en a Kanca II. és Mén II. elődöntők.

Szombaton 9 órától folytatódik a viadal, az 5–6 éves lovak korosztályos minősítőjével, és az utánpótlás lovak versenyével. Ezen a napon rendezik a Kanca II. és Mén II. középdöntőket a 135 cm-es pályán. Vasárnap 9 órától az 5–6 éves lovak minősítőjét tartják meg, majd a Kanca II. és Mén II. döntőket tartják meg a 140 cm-es pályán. A nagy érdeklődéssel a kanca és mén Szuperdöntő pénzdíjazása 1,5 millió forint, itt 145 cm-es pályát kell teljesíteniük a díjugratóknak.

A három napos versenyt kiegészítő rendezvények is színesítik, így lesz kézművesvásár, gyerekprogramok, szombaton 20 órától pedig Fásy Mulató a Zeneexpressz sztárjaival várja az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában