Labdarúgás

2019.04.23. 16:04

Boér Gábor távozik az Előrétől

Boér Gábor vezetőedző bejelentette, hogy máshol folytatja pályafutását, így a szezon végén távozik az NB II.-es Békéscsaba 1912 Előre csapatától.

Gajdács Pál

– Klubunk köszöni Boér Gábor munkáját és mindazt, amit a békéscsabai labdarúgásért tett – írta közleményében hivatalos honlapján a csabai egyesület.

– A Békéscsaba 1912 Előre mind a magánéletben, mind a további szakmai pályafutásában sok örömöt és sikert kíván! A szakmai stábtól Makra Zsolt asszisztens edző és Kovács Tamás erőnléti edző is távozik, akiknek sok sikert és jó egészséget kívánunk a továbbiakban!

Fotó: Imre György

Boér Gábor az 2015–2016-os szezonban előbb az Előre NB III.-as csapatát irányította, a következő évben már Zoran Szpisljak munkáját segítette asszisztens edzőként az NB II-es együttesnél, majd 2017 márciusától kezdve megbízott vezetőedzőként tevékenykedett, a 2017–2018-as idényben bronzéremig vezette a lilákat, csapata jelenleg a 6. helyen áll az NB II.-ben.

– Az új vezetőedző személyét a vezetőség a későbbiekben nevezi meg. A klub évek óta hatékony filozófiája és célkitűzései továbbra is változatlanok maradnak, azaz elsősorban a helyi kötődésű-nevelésű fiatal játékosokra épül majd az együttes és kizárólag olyan szakember érkezhet, aki mindenféle téren szinkronban tud dolgozni ezekkel az elvekkel – írta közleményében a Békéscsaba 1912 Előre.

A Kisalföld úgy tudja, hogy idén nyáron Boér Gábor, a Békéscsaba jelenlegi vezetőedzője veszi át a WKW ETO FC Győr NB II-es együttesének irányítását.

A hírek szerint a fiatal szakember és stábja három évre kötelezi el magát a zöld-fehérekhez. Az ETO vezetése már tavaly is szerette volna megszerezni Boért, de akkor még érvényes megállapodás kötötte a viharsarki klubhoz. Elképzelhető, hogy már a közeli napokban bejelentik Boér győri szerződtetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában