röplabda

2019.03.01. 16:53

MEVZA Final Four: sok minden kérdéses

Hiába volt Békéscsabáé az egyetlen érvényes pályázat a Közép-európai Liga idei négyes döntőjének megrendezésére, mint megírtuk, a szervezet bécsi központja elvette Békéscsabától a rendezési jogot.

G. P.

A MEVZA hivatalos közlése szerint a Final Four a csehországi Olomoucban lesz. A MEVZA megváltoztatta a feltételeket a rendezési költséget illetően, s módosítaná a márciusi 9-10-ei kiírás időpontját is. A szervezet honlapja szerint a BRSE a házigazda Olomouc ellen lépne pályára.

– A MEVZA nem reagál az ügyvédi felszólításainkra, innentől kezdve jogi úton van az ügy. Alapvető hibák vannak a körülmények tekintetében is, hiszen Olmützben nincs bemelegítő csarnok sem – mondta Baran Ádám, a BRSE elnöke.

Arra a kérdésre, hogy egyáltalán elutazik-e a Békéscsaba Olomoucba, Baran Ádám úgy válaszolt, hogy arról a csapat keddi olaszországi CEV-kupa mérkőzése után döntenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában