Atlétika

2019.03.25. 12:17

Gregor bronzérmes mezei ob-n

Atlétika Magyarország 111. mezei futó bajnokságának Kecskemét adott otthont a hétvégén. A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club a pontversenyben az előkelő 3. helyen végzett, ilyen utoljára még az 50-es években fordult elő csabai futókkal.

G. P.

A felnőtteknél a csabai Gregor László 23:02-es időeredménnyel a 3. helyen ért célba 8 kilométer után. Az utánpótlásban Gregor klubtársai közül Diószegi Dávid 25:46 perccel a 9. helyen zárt. A junioroknál Apáti Bence 24:56-al 5. lett.

Beküldött felvételek

Az ifjúságiaknál kitűnően futott a gyulai Molnár Balázs, aki a 6 km-es távon 19:11-el hatodikként ért célba. Kertes István tanítványa idei legjobbját futotta.

Jól szerepelt a serdülők 4,5 km-es versenyében a csabai Karsai Gábor, aki 14:52-vel ezüstérmes.

A felnőtt női mezőnyben a csabai Pap Csilla 5 kilométeren 16:19 perccel 6. Az utánpótlásban Pavuk Tíra 5., 17:24-el. Az újoncok 3 km-es távján Kovács 10:30 perccel 5.

A csapatversenyben összesen öt kategóriában állhattak dobogóra a békéscsabaiak.

Eredmények. Felnőtt női: 2. Pap Csilla, Pavuk Tíra, Váczi Lili. Utánpótlás leány: 3. Pavuk Tíra, Zahorán Adrienn, Nagy Fruzsina. Serdülő leány 3. Bese Bettina, Zahorán Petra, Gráfik Margaréta.

Felnőtt férfi: 3. Gregor László, Tábor Miklós, Diószegi Dávid. Serdülő fiú: 3. Karsai Gábor, Zahorán Milán, Hrabovszki Balázs.

– Örülök az érmes helyezéseinknek, Karsai Gábor és Gregor László, valamint a csapatok szereplésének – nyilatkozta Tóth Sándor mesteredző, klubvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában