Labdarúgás

2019.02.02. 18:38

Új elnök, új edző Vésztőn

Új vezetőség vette át a Vésztői SE irányítását Lázár Adrián elnök irányításával.

G. P.

– A felnőtt csapattal kapcsolatban a jelenlegi keret egyben tartása a célunk, illetve az elpártolt támogatók visszacsábítása, megnyerése. Minden érdemi döntést az elnökséggel közösen hozunk meg – fogalmazott Lázár Adrián.

Utolsóként az elit mezőny tagjai közül a vésztői csapat a héten elkezdte a téli felkészülést, és új szakvezetővel vágtak a munkának.

– Zsiros Györggyel nem sikerült megállapodnunk a folytatást illetően. Az utódlást házon belül oldottuk meg, Pap Zsolt játékos-edzőként vezeti a társaságot.

Hírek szerint a vésztőiek piacképes labdarúgóit csábítják a ligán belüli konkurensek.

– Bessenyei László kivételével konkrét távozóról egyelőre nem tudok, bár azt mi is hallottuk, hogy néhány játékost megkerestek más klubok. Néhány régi játékosunk szívesen visszatérne, de az ügyük meglehetősen kezdeti stádiumban van. Átlátható viszonyokat akarunk teremteni, tartósan is egy stabil megye egyes csapatot működtetni, amihez helyi támogatók segítségével igyekszünk megteremteni a feltételeket – mondta Lázár Adrián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában