Labdarúgás, NB III.

2019.02.08. 13:15

Popescu sérülése után góllal tért vissza

Az egyik, szintén harmadosztályú konkurensével játszotta le harmadik téli felkészülési mérkőzését a Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgócsapata. A pillanatnyilag 15 egészséges játékossal rendelkező piros-fehér alakulat első idei győzelmét könyvelhette el szerdán Nyírbátorban.

Nyírbátor–Füzesgyarmati SK 0–3 (0–2)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Nyírbátor. Füzesgyarmat: Fildan – Vincze Á., Raducu, Nagy T. (Kinczel, a 25.), Toca – Villand, Simó (Bartók, a 65.) – Székely, Kis Sz., Faggyas (Boka, a 70.) – Popescu (Lukács, a 46.). Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

A gyarmatiaknak játékban sikerült előrelépniük az előző tesztmérkőzésekhez képest. Ennek köszönhetően az első percektől kontroll alatt tartották a meccset, többször is szépen felépített támadásokat vezettek. Külön örömöt jelenthet a gyarmati szurkolóknak, hogy a súlyos sérülése után fokozatosan visszatérő Popescu Robert is kihasznált egyet a lehetőségei közül.

Szünet után továbbra is gyarmati fölényt láthattunk, számos helyzetet teremtettek a hazaiak kapuja előtt, de az utolsó pillanatokban rendre rossz döntést hoztak. Az új szerzemények közül Faggyas Milán járt a legközelebb a gólhoz, de lövése a kapufán csattant. A meccs pozitív csattanóját Lukács Zsombor találata jelentette, aki az utolsó ziccert gólra váltotta. A gyarmatiaknál biztatóan mozgott a legújabb próbázó, a 19 éves Simó Csongor, aki ősszel a III. ligás ASA MSE Marosvásárhely együttesében szerepelt. G.: Popescu, a 19., Kis Sz. (11-esből) a 29., Lukács, a 89. percben.

Boros Tibor: – A szervezettséget illetően határozott, a játék felépítésével kapcsolatban egyszerű elvárásaim voltak. Azt kell mondanom, hogy ezeknek a kritériumoknak megfelelt a csapat, ugyanakkor látszik még, hol kell fejlődnünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában