Kick-box

2019.02.23. 16:33

Nyolc érmet hoztak a kígyósiak Pozsonyból

Pozsony adott otthont a Slovak Open elnevezésű nemzetközi kick-box versenynek, amelyre 7 ország 91 klubja több mint 900 nevezése érkezett. A viadalon ott voltak az Újkígyósi Kiralyteam Kick-box Akadémia növendékei.

Koszti Iringó és Bánfi Boglárka révén két aranyérmet nyertek a kígyósiak. Bánfi Boglárka egy utolsó pillanatban esett találattal maradt le a döntőről, ám a második kategóriájában javított, és nem talált legyőzőre.

Koszti Iringó óriási fegyvertényként könyvelhette el, hogy a döntőben végig vezetve begyűjtötte az osztrák utánpótlás világbajnok „skalpját” is! Loneán Tamás két népes kategóriában is harmadik lett. Összességében 2 arany-, 2 ezüst- és 4 bronzérmet szerezve járult hozzá az újkígyósi csapat a Királyteam Akadémia elsőségéhez. A Kiralyteam Akadémia 28 arany-, 20 ezüst- és 27 bronzéremmel végzett az éremtáblázat élén.

Az újkígyósiak eredményei. Kadett 1. kcs. Lányok. 37 kg: 1. Koszti Iringó. Kadett 2. kcs. Lányok. 32 kg: 1. Bánfi Boglárka. Kadett 1. kcs. Lányok. +47 kg: 2. Hegedűs Ramóna. Kadett 2. kcs. Lányok. 37 kg: 2. Koszti Iringó. Kadett 2. kcs. Fiúk. 52 kg: 3. Loneán Tamás. 57 kg: 3. Loneán Tamás. Kadett 1. kcs. Lányok. 28 kg: 3. Bánfi Boglárka. +47 kg: 3. Ancsin Hanna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában