Kézilabda

2019.01.29. 12:37

Hozták és vitték is a serleget a kígyósiak

A hétvégén 13. alkalommal került megrendezésre az Ifj. Csery István-öregfiúk-emléktorna Szarvason, ezzel tisztelegve az egykori szarvasi játékos és edző emléke előtt.

G. P.

A mezőnyből kiemelkedett az egykor az élvonalban is kézilabdázó, végül a torna gólkirályi címét is megszerző Fekete László fémjelezte újkígyósi csapat, melyet komolyabban egyik gárda sem tudott megszorítani. A címvédő kígyósiak ezzel további egy évig őrizhetik a kupát.

A Szarvas-Orosháza mérkőzés /Fotó: Babák Zoltán/

Eredmények: Szarvas–Orosháza 16–17, Újkígyós–Mezőhegyes 28–18, Szarvas–Mezőhegyes 26–16, Újkígyós–Orosháza 24–16, Orosháza–Mezőhegyes 26–23, Újkígyós–Szarvas 20–15.

Végeredmény: 1. Újkígyós 6 pont, 2. Orosháza 4, 3. Szarvas 2, 4. Mezőhegyes 0.

Különdíjak: Legjobb kapus: Besenczy Máté (Szarvas). Legjobb mezőnyjátékos: Raffai János (Orosháza). Gólkirály: Fekete László (Újkígyós) 26 találattal.

Janecskó Mihály keramikus felajánlásának köszönhetően díjat kaptak a játékvezetők és egyéb közreműködők is. A torna közben megkoszorúzták az Alkotmány utcai csarnok falán elhelyezett Bankó Sándor-emléktáblát, tisztelegve a szarvasi kézilabdasport alapítója előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában