Kézilabda

2019.01.25. 12:59

Fehérvárra utaznak a csabai lányok

A női NB I.-ben szombaton 17 órakor a tabella tizenkettedik helyén álló EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE együttese a hetedik helyezett Alba Fehérvár KC otthonában lép pályára.

Verasztó Lajos

Horváth Roland, a lila-fehérek fiatal vezetőedzője így vélekedik az esélyekről: – A székesfehérváriaknak kiváló légiósaik vannak. A brazil világbajnok jobbszélső, Nascimento eddig kilencvennégy gól lőtt, mellette a francia beállós, Mendy is gólerős, ő hetven gólig jutott. Az Alba legutóbb otthon a Fradit is megszorongatta, a félidőben döntetlen volt az állás, a végén hárommal győztek a fővárosiak, korábban a Vác ellen nyertek három góllal. Ennek ellenére nem feltartott kézzel lépünk pályára Fehérváron, szeretnénk jó mérkőzést játszani a házigazdákkal. Nálunk a keret valamennyi tagja hadra fogható, ha mindenki fegyelmezetten játszik, elöl pedig nem hagyjuk ki a ziccereket, akkor szoros eredményt érhetünk el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában