fekvenyomás

2018.10.10. 14:19

Schneider Erzsébet ezüstérmes az Eb-n

Kedden megkezdődött és szombaton fejeződik be a 2018. évi Masters Fekvenyomó Európa-bajnokság a luxemburgi Hammban.

V. L.

Az első napon versenyzett Schneider Erzsébet, az Orosházi Toldi SE sportolója, aki a masters II-es korcsoportban (50-59 éves kategória) a 84 kg-os súlycsoportban mutatta be tudását. Az orosháziak rutinos emelője 80 kg-os teljesítményével ezüstérmet szerzett, és a dobogó második fokára állhatott fel az ünnepélyes eredményhirdetéskor.

Orosházán, a Táncsics-csarnokban rendezték meg a hétvégén a RAW Női, Férfi, Ifjúsági, Junior, Masters Erőemelő Országos Bajnokságot és a RAW Erőemelő csapatbajnokságot. A viadalon a masters III kategóriában Szarka Antal, az Orosházi Toldi SE versenyzője szerepelt, aki első guggoló gyakorlata előtt kissé izgatott volt, mert a szombati edzésen eltörte egyik ujját, ami zavarta a versenyzésben. A Toldi SE versenyzője aranyérmet nyert a viadalon. Eredményei. Guggolás:152,5 kg. Fekvenyomás: 112,5 kg. Felhúzás: 177.5 kg. Összetett: 442,5 kg. Szarka Antal mindhárom fogásnemben és összetettben új masters III országos csúcsot ért el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában