birkózás

2018.10.13. 18:56

Az orosházi Szél Anna döntős 57 kg-ban

Szél Anna, az Orosházi Spartacus Birkózó Klub versenyzője 57 kg-ban szerepel a buenos aires-i viadalon.

V. L.

A szervezők a tíz indulót, két ötös csoportba osztották. Az első fordulóban a kameruni Lydia Toidát tussal verte Szél Anna. Második mérkőzésén 6:0-ra győzött az orosházi lány az indai vébé ezüstérmes Manszi Manszi ellen. A harmadik fordulóban a venezuelai Mayra Parra Alvarez ellen technikai tussal nyert Szél Anna. Az orosházi birkózó hibátlan teljesítménnyel zárt a B jelű csoportban, miután a negyedik fordulóban a moldovai Irina Ringaci ellen diadalmaskodott tussal. A helyosztók este 10 órakor kezdődnek.

Ritter Diletta tanítványa a fináléban a japán Nonoka Ozaki ellen lép szőnyegre. A két versenyző legutóbbi összecsapását a japán lány nyerte technikai tussal a zágrábi kadét-világbajnokság döntőjében, így van miért visszavágni az orosházi versenyzőnek.

A fiú strandkézilabda csapat ötödik lett, miután a helyosztón 2:0-ra nyert Thaiföld ellen. A válogatott tagja volt az Orosházi FKSE két játékosa, Melnichuk Viktor és Tóth Benedek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában