Ejtőernyőzés

2018.07.05. 16:58

A szokatlan ugrás ellenére is negyedikek lettek

A sokat tapasztalt szolnoki és békéscsabai ejtőernyősök számára is merőben szokatlan volt a prijedori verseny lebonyolítása, már ami az ugrást illeti.

G. P.

A hétvégi boszniai nemzetközi versenyen ötfős csapatok versengtek, és egy gépből csupán négyen ugorhattak, a csapat ötödik tagja már egy másik repülőről volt kénytelen a mélybe vetni magát. A sok hazai és nemzetközi viadalt megjárt békéscsabai Krajcsi Pál is meglepődött ezen, ám szolnoki együttesével így is kis híján felférkőzött a dobogóra.

Az Asztalos István, Tóth Nándor, Krajcsi Pál és a romániai Domsky Zoltán, valamint Axente Cosim alkotta kvintett 12 csapatból a negyedik legjobb eredményt érte el. Az egyéni versenyt az az Asztalos István nyerte, akit tudása, eredményei alapján minden versenyen szívesen látnak.

Legközelebb július utolsó hétvégéjén Szegeden rendeznek egy kisebb versenyt Rolf Kupa néven, ahol a tervek szerint a Kvasz András Békés Megyei Repülő és Ejtőernyős Egyesület sportolói is megmérettetnek.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában