asztalitenisz

2018.06.07. 15:38

Világbajnokok érkeznek Mezőberénybe

A mezőberényi asztalitenisz sport ünnepe lesz szombaton, abból az alkalomból, hiszen a sportág történetében először köszönthetnek a városban olyan férfi csapatot, amely az NB I-es bajnokság megnyerésével kivívta a feljutást a legmagasabb osztályba, az extraligába.

V. L.

A Molnár Miklós Sportcsarnokban 10 órakor Siklósi István polgármester köszönti a vendégeket, és a a Hed-Land Sportcsarnok SE sikeresen szerepelt sportolóit, akik az NB I mellett az NB III-as bajnokságban is aranyérmesek lettek. A díjátadó után igazi világsztárokat láthatnak az érdeklődök, akik Jámbor Zoltánnak, a mezőberényi asztaliteniszsport ,,mindenesének'' a meghívására érkeznek a városba.

Az 1979-ben világbajnoki címet nyert magyar válogatott tagjai, Jónyer István, Klampár Tibor és Gergely Gábor érkezik Berénybe, akik a Békés megyei fiú utánpótlás válogatott tagjaival — Farkas Dávid (Eötvös DPSE Orosháza), Molnár Levente (PET-BAU ASE Orosháza), Szántosi Dávid (Szarvasi Körös ASE), Szűcs Sándor (Békési TE) — játszanak bemutató mérkőzéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában