labdarúgás

2018.04.28. 22:58

A Békéscsabai Labdarúgó Akadémia mérkőzései

Hatig jutott az U16

U16 Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – Veszprémi FC 6:1 (4:0)

G: Jánovszki 3, Steigerwald 2, Pap

Jók: Kasik, Jánovszki, Kiss-Schusztek, Bánfi, Steigerwald, Szász

Láza János edzői értékelése: Nagy fölényben játszottuk végig a mérkőzést, a tartalékos Veszprémmel szemben. A mérkőzés tanulsága talán az volt, hogy ahhoz, hogy csapatként működjünk sokkal türelmesebbnek kell lennünk magunkkal és egymással szemben!

Legyőztük saját magunkat U17

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – Veszprém FC USE- 5-1 (3-0)

Gólszerzők: Ángyán, Dávid, Bukor, Varga, Hodoniczki

Beküldött fotók

Marik László edzői értékelése: Kicsit döcögősen indult a mérkőzés, de 15 perc után pontosabbá és gyorsabbá vált a játékunk, ennek köszönhetően gyorsan három gólos előnybe kerültünk. A második félidőben is végig fölényben játszottunk és csak a kihagyott helyzetek miatt nyertünk 5:1-re. Az előző két mérkőzés gyenge teljesítménye után sikerült legyőzzük magunkat és ennek meg is lett az eredménye.

U19 Grosics Akadémia-Békéscsaba LA 1-0 (0-0)

Nagy elszántsággal kezdte a csapat a mérkőzést. Az első 20 percben eldőlhetett volna mérkőzés, sajnos azonban a helyzeteket nem tudták értékesíteni.

Második félidőben mezőnyjáték és küzdelem dominált, mint sem a szép játék. Az ellenfél csupán pár szöglet rúgásig jutott el, de ezek rendre veszélyt hordoztak magukkal. Mégis szinte a semmiből, egy jól eltalált, ritka szép gólt rúgva nyerték meg a mérkőzést.

Szenti Zoltán edzői nyilatkozat: Két hasonló képességű csapat mérkőzésén, az első félidőben három nagy gólszerzési lehetőséget rontottunk el. Második félidőben, többnyire mezőnyjáték folyt, a kapuk nem igazán voltak veszélyben, de egy ritkán látható szép átlövés góllal a hazai csapat eldöntötte a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában