utánpótlás foci

2018.04.15. 15:55

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia eredményei

U19: A végén buktuk el

SVSE- Békéscsaba LA 1 – 0 (0-0)

Kiállítva: Borbély a 86.p (2. sárga lap)

Somogyi – Babcsák, Bány, Nagy, Varga – Zsilinszki, Fodor, Borbély, Németh/ Bábi 68.p – Szöke – Csicsely.

– Nagy elszántsággal kezdte az ellenfelünk a mérkőzést, többször gondot okozva védelmünknek, de vagy a kapusunknak sikerült tisztázni, vagy a védőink voltak jó helyen. Saját játékunkról annyit, hogy egyetlen kapura lövésünk volt az első félidőben. Sajnos pontatlanok, kapkodóak és olykor bátortalanok voltunk. Szünetben rendezni próbáltuk sorainkat, ez valamennyire sikerült, hiszen a második félidőben több lehetőségünk volt gólt szerezni. Egy esetben büntetőhöz juthattunk volna, de a játékvezető szemet hunyt egy a 16-oson belüli nyilvánvaló kezezésnél, sőt egy kiállítást érő utánrúgást is elnézett ellenfelünknek, amit még a soproni stáb is elismert. Jelen esetnél Borbélyt „díjazta” sárga lappal, majd második lévén a pirosat is felmutatta neki. Ellenfelünk a 86. percben, egy kipattanó lövés utáni közeli találattal, szerezte meg a győzelmet. Összességében a hazai csapat, jobb erőkből álló társaságnak mutatkozott, megérdemelten nyert, ha a helyzetek számát figyelembe vesszük, ennek ellenére a 91. percben ajtó ablak helyzetet hagytunk ki, amivel begyűjthettünk volna egy pontot.

Szenti Zoltán edzői értékelése: A sok sérülés és a Megyei I. csapatunkkal azonos mérkőzés időpontja miatt, nagyon felhígult kerettel vettük fel a harcot a Sopron ellen, amit a hazaiak ki is használtak.

U17: Ki mint vet, úgy arat

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – Nyíregyháza 0:1 (0:0)

– Ezt a meccset már elvesztettük hétközben. Ennek ellenére nyerhettünk volna, csak a mérkőzésen be kell rúgni a könnyű ziccereket. Meg jó lenne, ha a nyilvánvaló 11-est nem csak ellenünk adnák meg haza pályán, hanem a javunkra is – Marik László edzői értékelése.

U16: Vendégsiker

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – Nyíregyháza 0:3 (0:2)

– Alacsony színvonalú mérkőzésen gólokkal ajándékoztuk meg a vendégeket. Sok technikai hibával játszottunk, szélső védekezésünk és támadásépítésünk nem működött. Sok egyénieskedő rossz megoldás jellemezte játékunkat, ma csapatként nem működtünk jól – Láza János edzői értékelése.

Jók: Oláh A., Mihályi, Bánfi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában