utánpótlás foci

2018.03.30. 20:22

Megérdemelten nyert az U16-os csapat Kecskemét ellen

Az U19-es és az U17-es csapat döntetlent játszott a Kecskemét ellen, az U16-os csapat pedig győzelmet zárta az első tavaszi hétvégét.

Kecskemét-Békéscsaba LA U19

Végeredmény: 2 – 2 (1-1)

Gólszerzök, Elöre : Bonus 35.perc- 11 es , Szöke 58.perc.

Elöre SE : Somogyi- Babcsák, Seres/ Bány a 45.p, Nagy, Varga- Zsilinszki/Németh a 45.p, Borbély, Fodor, Mezei/ Bábi a 76.p- Csicsely, Bonus/Szöke a 45.

Mindkét csapat biztonsági játékra rendezkedett be, kissé tartva egymástól, ami miatt a kapuk az első negyed óra alatt nem igen forogtak veszélyben, mégis egy jobb oldali támadás végén védelem kétszer is tisztázhatott volna és felszabadító rúgás helyett a saját kapujukba sodorták a labdát Babcsák révén a 18.percben (1-0)

Sokkolta a csapatot a bekapott gól, de pozitívan, ugyanis innentől kezdve, bátrabban támadtak és ennek hatására, Bonus kiharcolt egy büntető rúgást, amit értékesített a 35. percben (1-1).

A szünetben 3 cserére kényszerült a csabai csapat, ami befolyásolta játékot, a második félidőben, többnyire a felívelt labdák utáni csúsztatásokból sikerült helyzetbe kerülni. A vezető gólt a Varga által elvégzett szöglet után szerezte a Békéscsaba, a beívelt labdát az ellenfél kapusa kiejtette és Szőke a hálóba sodorta az 58.percben (1-2). Továbbra is bátran támadott a csabai csapat, sőt gólt is rúgtak Csicsely révén, de a partjelző visszavonatta a játékvezetővel a megadott gólt.

Az ellenfél kombinatív játékkal próbálta áttörni a védelmi vonalat, de állták a fiúk a sarat, és a kapusnak távoli lövéseket kellett hárítania. A másik oldalon több ziccert is elhibáztak a fiúk, háromszor álltak a kapussal szemben, de oldalról sem és középről sem sikerült újabb gólt szerezni. A 89.percben egy a játékvezetők által kitalált szögletrúgás utáni lepattanóból egyenlített az ellenfél, beállítva ezzel a végeredményt.(2-2)

Szenti Zoltán edzői nyilatkozat: – Megnyert mérkőzést hoztunk döntetlenre, a gyenge helyzetkihasználásunk, illetve az elfogult bírói ténykedés miatt!

Békéscsaba LA U17 – KTE-KLC 0:0

Hatalmas iram, 7 sárga, 2 piros lap, 3 kapufa, kihagyott 11-es, kihagyott ziccerek. Nagyszerű mérkőzésen játszottak a csabai fiúk döntetlent a 2. helyen álló Kecskeméttel.

Az első félidőben kihagytak 2 óriási ziccert, melyből az egyik kapufa lett, ekkor döntésre lehetett volna vinni a mérkőzést.

A második félidőben újabb ziccereket hagyott ki a csabai csapat, és ahogy lenni szokott egy kontrából 11-eshez jutott a KTE a 91.percben. Ezt Uram kapus bravúrosan kivédte és az ellentámadás végén újabb (a 3-at a meccsen) kapufát fejelt a Békéscsaba. Így 1 pontot szerzett a békéscsabai csapat a rangadón.

Jók: URAM, Váradi, Dávid, Hursán, Bán

Békéscsaba LA U16 – Kecskeméti TE 3:0 (1:0)

G: Bánfi, Pacsika, Pap

Hasonlóan az előző heti mérkőzéshez kevés helyzetet hozott az első félidő és egy jó lövéssel egy gólos vezetéssel fordult a Békéscsaba. Tovább folytatta a csabai csapat a koreográfiát, a különbség csak annyi volt, hogy a ziccerünkből gól született Pacsika okos megoldásával.

Láza János edzői nyilatkozata: – Sok párharc, jó egyéni teljesítmény, és helyzetek jellemezték a második félidőt, mely alapján megérdemelten szerezte meg a pontokat a csabai csapat.

Jók: Bánfi, Kiss-Schusztek, Kasik, Mihályi, Pacsika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában