Fafúvós tanszak

2024.02.27. 07:09

Tehetséges fiatalok hangszeres tudásukkal lepték meg a közönséget

A Mezőkovácsházi Alapfokú Művészeti Iskola fafúvós tanulóinak hangversenye megnyitotta a hangszeres tanszakok tavaszi sorozatát a napokban.

Csete Ilona

Tehetséges fiatalok, hangszeres tudásuk kiváló

Forrás: Facebook

A Mezőkovácsházi Alapfokú Művészeti Iskola fafúvós tanulóinak a hangversenyét a 14 éve alapított Rezonance együttes tagjai nyitották meg. A tagok között van a szintetizátor/keyboard tanszak néhány tanulója is. 

tehetséges fiatalok,fafúvósok,mezőkovácsháza
A kovácsházi  fafúvósok léptek fel

– A hangszeren tanuló diákjaink valamennyi tanszaka minden hónapban megörvendezteti az érdeklődő közönséget a muzsika hangjaival – írták bejegyzésükben. A fafúvós tanszak valamennyi tanulója, a felkészítő tanáruk Fehér Gábor (ő immár 25 éve mutatja be a mezőkovácsházi szülőknek, érdeklődőknek áldozatos munkájának eredményét) nagy sikert aratott, ahogy Kmetykó László Gyula is zongorakíséretével. A résztvevő tanulók a Békéscsabai Tankerületi Központ, valamint a helyi Kis Művészekért Alapítvány ajándékát vehették át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában