bulvár-darab

2020.08.28. 13:21

Szabad pillangókról mesél a Békéscsabai Jókai Színház

Megkezdődtek Leonard Gershe: A pillangók szabadok című darabjának próbái. Az olvasópróbán az előadás rendezője, Tege Antal elmondta, a négyszereplős mű egyfajta családi történet, amelyben a főszereplő édesanyja túlzó szeretete elől New Yorkba menekül, hogy beindítsa zenei karrierjét.

V. N.

– A vak fiú mellé beköltözik egy színészi ambíciókkal bíró lány, a fiatalok pedig első pillantásra egymásba szeretnek. A főszereplők látszólag semmiben nem hasonlítanak egymásra, mégis rendkívül erős kapcsolat alakul ki köztük. Ám váratlanul megjelenik Mrs. Baker, hogy kiszakítsa fiát az új életéből, a vita hevében pedig mindhárman kénytelenek szembesülni a múlttal, fájdalmaikkal és önmagukkal – részletezte a rendező.

A négyszereplős kamaradarabot Tege Antal rendezésében láthatják majd a nézők /Fotó: Jenei Péter/

Tege Antal hozzátette, bár az eredeti mű a hetvenes években játszódik, a most készülő darab viszont a mai korba repíti majd a nézőket. Hiszen a rendező szerint ma is éppúgy aktuális kérdés a szülőktől való elszakadás, a fiatalok útkeresése. A bulvár-darabot október 3-tól láthatja majd a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában