Lázárné Skorka Katalin

2024.04.07. 20:28

Köszönet a lelkész 20 éves berényi szolgálatáért

A Mezőberényben 20 éve szolgálatot teljesítő Lázárné Skorka Katalin köszöntötték vasárnap.

Papp Gábor

Mint az a mezőberényi önkormányzat Facebook-oldalán olvasható, a Mezőberény I. kerületi Evangélikus Egyházközség templomában istentisztelet keretében emlékeztek meg Lázárné Skorka Katalin esperes-helyettes, lelkész húszéves szolgálatáról, melyet eddig a városban töltött. Az eseményen igét hirdetett Nagy Zoltán esperes, a gyülekezet tagjainak képviseletében pedig énekkel köszönték meg a lelkész asszony munkáját. Az istentisztelet végén Hoffmann Szilvia mondott köszöntőt és emlékezett az eltelt 20 évre, 20 év munkájára, illetve tolmácsolta a gyülekezeti tagok háláját, szeretetét.

esperes, lelkész, 20 éves, szolgálat
Lázárné Skorka Katalin és Nagy Zoltán. Fotó: Mertz Judit

A további köszöntések sorában többek között a Mezőberény II. kerületi Evangélikus Egyházközség képviselői, a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium és Általános iskola igazgatója, Hugyecz Hajnalka és Kósáné Barna Magdolna igazgatóhelyettes, illetve a diákok, az önkormányzat nevében Siklósi István polgármester és Körösi Mihály alpolgármester, a Mécses Közössége nevében Nelhübel- Oláh Henriette is köszöntötte Lázárné Skorka Katalint.

A köszöntők sora Nagy Zoltán esperes szavaival zárult, melyben még sok közös évet, közös munkát kért a lelkésztől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában