Civil Díj 2024

2024.04.14. 08:54

Az orosházi legnagyobb hatású projektre is lehet szavazni

A Németh Imre Alapítvány a Civil Díj 2024 döntősei között van – számolt be a jó hírről az orosházi civil közösség elnöke, Mészáros Melinda.

Csete Ilona

A Németh Imre Alapítvány 1996-ban kezdte meg működését, akkori nevén a Kossuth Lajos Mezőgazdasági Szakközépiskolában. Az alapítványt az iskola volt biológia, testnevelés szakos tanárának emlékére hozták létre fiai. Megalakulása óta több diákgeneráció számára nyújtott támogatást. 2018-ban az alapítvány azt a célt tűzte magának, hogy a technikum Orosháza és a környező települések diákjait támogatja IT eszközök beszerzésével pályázatokon keresztül. Nagy utat tettek meg azóta (a középiskolában robotika termet alakítottak ki és rendeztek be, IT-eszközökkel támogatják a jövő generációját).

mezőgazdaság, szakközépiskola, projekt, szavazás
A Németh Imre Alapítvány jóvoltából robotika teremmel is gyarapodott a Kossuth Lajos középiskola. Fotó: Facebook

A Németh Imre Alapítvány a Civil Díj 2024 döntősei között van.

– Alapítványunk a Legnagyobb hatású projekt kategóriában jutott be. Az idei évben hihetetlenül sok, összesen 170 pályázat érkezett, amelyek közül a zsűri 27-et juttatott a döntőbe. Az idei közönségszavazás április 10. szerdán elkezdődött – tájékoztatott az alapítvány elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában