Vandháti út

2024.03.06. 07:31

Tizenegy parkoló épül az Esély Pedagógiai Központ előtt

Tizenegy parkolót alakítanak ki Békéscsabán, a Vandháti úton, az Esély Pedagógiai Központ előtt. A munkálatok pár hét alatt véget is érnek.

Licska Balázs

Átadták a munkaterületet az Esély Pedagógiai Központ előtt, ahol tizenegy parkolót alakítanak ki, illetve a csapadékvíz elvezetésével kapcsolatos problémákra is megoldást találnak – ismertette Szente Béla önkormányzati képviselő a Facebook-oldalán. A munkálatokról a helyszínen egyeztetett Vass Csabával, a városfejlesztési nonprofit kft. ügyvezető-helyettesével

parkoló, esély, pedagógiai, központ, Vandháti, út
Megkezdődtek a parkoló építési munkálatok a Vandháti úton, az Esély Pedagógiai Központnál. Fotó: Szarvas Péter Facebook-oldala

Ő a közösségi oldalán közölte: a beruházást a cég végzi saját forrás felhasználásával, az önkormányzat megrendelésére. A tíz szokványos és egy mozgáskorlátozott parkolót az úttal párhuzamosan építik meg. Kiemelten fontosnak nevezte a megfelelő minőségű és megközelíthető parkolókat, hiszen az intézménybe saját nevelési igényű gyerekek járnak. 

Azt, hogy elkezdődtek a munkálatok, Szarvas Péter polgármester ugyancsak megosztotta a Facebook-oldalán. Megerősítette, hogy tizenegy parkolóhelyet létesítenek, amelyek közül egy akadálymentes lesz. Azt írta, hogy a beruházás a tervek szerint április végére fejeződik be.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában